Ebben az évben az Önkormányzat és az Egyházmegye támogatásával Iszkaszentgyörgyre mentünk, a lelkigyakorlatos házba. Elsõ nap a hatalmas hõség ellenére végigjártuk a kastélytúra tanösvényt, amely az Amadé-Bajzát-Pappenheim birtokon vezet keresztül, megnéztük az istállót, „angolparkot” (ami ma gaztenger), a kõpiramis helyét, a Selyem majort, voltunk a kilátóban, mesét mondtunk a Mesefa alatt. A kastély ma már iskolaként mûködik, udvarát felhasználtuk késõbb métázásra (és sajnos lesérülésre L ).

Természetesen idén is kézmûveskedtünk. Ebben az évben készítettünk mécsestartót üvegfestéssel, CD-tartóból irisz-folding technikával poháralátétet, hulahoppkarikán szõttünk ülõpárnát és pólót festettünk.

A szállásunk udvarán háziállatokat tartottak (kisnyuszikat, kecskét, csacsit, pónilovat és persze kutyát). A kisebbeknek lehetõségük volt kétszer is lovagolni.

Lelkigyakorlatok voltak két korosztályos csoportban. Tekintettel a Hit évér, mi is ezt a témát jártuk körbe bibliai történetek segítségével (A kafarnaumi százados, A kánaáni asszony, Tamás stb.).

Elmentünk Székesfehérvárra, a Püspöki Palotába, az Egyházmegyei Múzeumba, Székesegyházba és kisvonattal a Bory-várba. Az értékelés során ezt a programot emelték ki legtöbben. Gyerekek és kamaszok áradoztak a Múzeum gazdagságáról, szépségérõl. Ajánljuk mindenkinek, akinek ideje engedi, hogy tekintse meg! Anyaga magában foglalja a székesegyházban és a püspöki palotában megmaradt pompás ötvöstárgyakat, liturgikus textildarabokat, valamint vallási témájú festményeket és szobrokat, közöttük értékes népi vallási emlékeket is. A legértékesebb darab Mária Terézia ajándéka, a Raguzából visszaszerzett ereklyetartó, melyben Szent István koponyaereklyéjét õrizték. Eredetileg ezt a részt mutatták nekünk, de annyira magával ragadott minket a kiállítás, hogy egyénileg megnéztük még a Prohászka tárlatot is.

Természetesen volt idén is foci (hiszen még EB hangulatban mentünk), õrangyalozás, vetélkedõk, bátorságpróba (amit a közeledõ villámlások és dörgések tettek félelmetesebbé), pizzáztunk, énekeltünk, jeleneteket adtak elõ a csapatok a hit témájában. Gitárosaink több ébresztõt szereztek, amivel minden reggel megalapozták a napunkat. Gyûjtöttük szorgalmasan a halacskákat, a legtöbbért Száraz Gábor kupát kapott.