Hétfő

Reggel gyülekezéskor kint játszottak a lányok az udvaron (hullahopp karikával, trambulinnal...). Reggeli (gépsonkás vajas zsömle tea) után jöhetett a trutyizás: légballont készítettünk papírcsíkok és csiriz segítségével. Egy kis játékszünet után pedig papírt merítettünk, amit szalvétákkal díszítettünk.
Ebéd (magyaros karfiolleves, bolognai spagetti) után egy nagyon rövid pihenőt sikerült tartanunk, majd népi játékok következtek: nemzetesdi, (frízbi - ami nem igazán népi, de játék), egylábazós, Itt a köcsög..., Tűz, víz, repülő, bújócska, fogócska. Közben uzsonnára ettünk gyümölcsjoghurtot, kekszeket.

A nap aranyköpése:
Zsófi érkező anyukáját fogadta: Anyu, nagyon trutyisat csináltunk!

Kedd

Reggeli (sonkás rántotta, kenyér, tea) előtt az előző napi legsikeresebb játékokat elevenítettük fel, utána pedig agyagoztunk. Rengeteg kis csiga legyártása után abból teknősbékát készítettünk. Zsófi és Julcsi hamar feladták, és virágot szedtek, játszottak. Ebéd (sárgaborsó-krémleves, csirkepörkölt, nokedli) után pedig elmentünk az állatkertbe. Hogy ott mi minden történt, mit láttunk, arról a képek mesélnek.

A nap aranyköpése:
Emese: Nekem két nagytestvérem van: egy fiú meg a Máté.

Szerda

Ez a nap a munka jegyében telt. Egész nap szőttünk. A terv szerint fel kellett volna menni a kőbányába, de inkább maradtunk, és dolgoztunk. Néha volt egy kis szünet, amikor ettünk (reggeli: kakaós csiga, kakaó, tea, ebéd: könnyű szederkrémleves; tejszínes, zöldborsós, gombás csirkemell-falatok, spagetti, uzsonna: pogácsa), illetve bújócskáztunk.

Csütörtök

Reggeli (gabonapelyhek tejjel) után nemezeltünk. Először dióra, így készült el a tulipán, majd egy-egy képet készítettünk. Ebéd (zöldborsós csirke raguleves; tarhonyás hús – amihez Orsi hozott uborkát) után elmentünk a Gellért-hegyre. Az időjárásra (és a gyerekek kívánságára) tekintettel nem mentünk fel a Szabadság szoborhoz, csak a Sziklakápolnához, a hosszú csúszdákhoz és a kis játszótérre. Fent a hegyen ettünk körtét, fornettit.

Péntek

Reggelire kalácsot ettünk vajjal, sárgabarack lekvárral, kakaóval, teával. Befejeztük a félbemaradt munkákat: leszedtük a merített papírt, kifestettük a léggömböt. Délelőtt gyöngyöt szőttünk. Ebédre zöldségleves aprótésztával; magyaros burgonyafőzelék, párizsi sertésszelet volt. Utána felmentünk a kőbányába. A Timár szülők vittek minket vissza, összepakoltunk, elbúcsúztunk, és véget ért a tábor. ?